ye-logo.v1.2

Шість із двадцяти п’яти. На Хмельниччині цього року з’являться нові центри надання адмінпослуг

Суспільство 5046

Хмельниччина і надалі залишається в лідируючих позиціях з питань проведення реформи децентралізації .

Одим із елементів реформи є впровадження повсюдності та доступності надання адміністративних послуг та усунення так званної корупційної складової. Шляхом до такого рішення є створення ЦНАпів -( центрів надання адміністративних послуг) місця де звичайний громадян може подати заявку на прописку чи на отримання паспорта і при цьому йому не треба йти до начальника міграційної і зустрічитась з ним. Європейський союз та Програма U-lead надають практичну допомогу данному питанню.

Із 25 громад, які отримали в 2017 році шанс створиити такий ЦНАП за рахонук коштів Європи, шість – представники Хмельниччини .

Угоди підписувалися у два етапи. 24 січня 2017 року, урочисто Меморандум про співпрацю підписали Меджибізька, Новоушицька та Полонська громади із компанією SKL International щодо створення в цих громадах центрів надання адміністративних послуг.

А вже на другому етапі підписання, підтримкою Єврогромад заручилися Старосинявська та Чемеровецька ОТГ. Також фіналістом по отриманню допомоги на створення мобільного робочого місця стала Славута.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую