ye-logo.v1.2

Про «Секс і місто», або Як наважитися на перший крок

7189

Аліна Козік — агенство "Хмельничанка"

Останні дописи:

З моменту заснування власної справи, я щодня зіштовхуюсь з тезою - «зробити вперше».

Важко почати, зважитися, перебороти внутрішнього перфекціоніста. Зрештою, ми навіть не починаємо робити цікаві та яскраві речі, тому що нас стримує внутрішній голос: «ще не досить ідеально, варто допрацювати, і взагалі я не професіонал». З такою мотивацією про тебе ніхто ніколи не взнає. Люблю фразу:«Життя треба прожити так, щоб про нього знав google». Не пригадую, де я її прочитала. А от друга фраза, яка завжди мене мотивує, від Коко Шанель: «Якщо ви хочете мати те, чого ніколи не мали, вам доведеться робити те, чого ніколи не робили».

Ідея вести власний блог тут виникла раптово. Чому тут, а не, наприклад, в instagram, де зазавичай, багато блогерів?

Напевно тому, що, підсвідомо, для мене газета, журнал, сайт – це щось стабільніше, ніж соціальна мережа. Те, що залишається матеріальним і надрукованим. Місце, де не рахують лайків і перепостів. Хочу, щоб люди просто читали, отримували емоції, і йшли далі по своїх справах. Завдяки відкритості головного редактора видання до всього нового, мою ініціативу було підтримано з першої нашої зустрічі «за кавою».

В першу чергу для себе я мала відповісти на запитання: «чому я можу дозволити собі писати свої думки не в щоденнику, а саме тут?». Адже, читаючи мої особисті роздуми, ви втрачаєте свій дорогоцінний час. Якщо мої слова не отримають відгуку в ваших думках, цей час буде втрачено марно. Мені б того не хотілося. Тому моя перша пропозиція для вас. Пригадайте, що ви не починали робити, тому що настільки сильно про це мріяли, і були в це закохані, що від страху зіпсувати рожеву мрію навіть не почавши її втілювати?

Для мене своя колонка у якомусь виданні – це мрія, яка живе в мені з 15 років. З того моменту, як я вперше вночі, без звуку з-під ковдри, таємно від батьків дивилася перші серії серіалу «Секс і місто». Зараз мені вже майже 32.

Зважилася, нарешті. І для цього не потрібно було неймовірних зусиль. Потрібно було просто ризикнути зробити перший крок…

Зробіть щось вперше. Те, у що ви закохані до нестями, але не зважувались довгий час. Я гарантую, це принесе вам надзвичайне задоволення. Краще за всі фізичні втіхи.

Давайте робити перші кроки разом!

Рада знайомству, Ваша Аліна.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую